Huller om buller

Hoppas ni har en mysig kväll där ute i vinterkylan
 
Kylan har verkligen gjort sig påmind här i de småländska skogarna, det är så att det gnisslar i snön när man går ut med pyrena. Hu.. Jag som verkligen inte gillar snö och redan börjat få stoora förhoppningar om vårens intågande. 
 
Men nej, det är ju samma visa varje år. Man tror att våren ska komma och så bam så kommer det ett bakslag med riktigt isande kyla som håller i ända fram till mars.. Så nu är vi halvägs dit, februari.. Hoppas att denna månad kan bära med sig mycket skoj saker att ta med sig. 
 
Bland annat har vi börjat renovera här hemma, denna gång är det dags för några större projekt: badrum och kök. Köket var ok innan, men väldigt slitet och faktiskt otroligt opraktiskt om du frågar oss. Så nu blir det ändring på det - och en stoooor förändring blir det faktiskt. Vi har bestämt oss för att göra om hela planlösningen för köket. Det blir fokus på mycket förvaring och öppna ytor. Så ni kan förstå varför här är ett virrvarr av saker och ett blått hus i huller om buller. :)
 
I skrivandet stund gick beställningen iväg till Loppisverkstan, som vi hoppas ska kunna leverera oss det kaklet som vi sååå mycket ser fram emot. Vi har bestämt oss för att köra på RIF kakel i köket och blanda 4 olika härliga kulörer som ska bli ett snyggt lapptäcke över golvet: grått, svart, turkost och rosa.. :) Det kommer bli fantastiskt!!
 
Vad tycker ni?
 
 
Bilderna lånade från loppisverkstan.se
 
Köket i övrigt kommer bestå av ljusgrå luckor och vita luckor. Mer om design och plan får ni sedan, både för badrum och kök. Nu får ni njuta av dessa fantastiskt vackra plattor ett tag först :) Jag längtar såå!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0