Onsdag igen...

Hej kära vänner och bekanta!
 
Nu har snart halva veckan gått och det är onsdag igen, men en ovanligt grå och regnig sådan. Visst vi är i november, men man har liksom börjat vänja sig vid att vara bortskämd med solens strålar och härliga färger och hade gärna fortsatt få njuta av dem ett tag till. I höst/vinterns regn och rusk börjar man längta efter annat; värme, sol, tända ljus, glögg och en massa annat konstigt.
 
När vädret ute inte inspirerar försöker jag hitta på saker inomhus som kan inspirera mig istället. Senaste projekten har blivit att göra om lite hemma och att gå på hundutställning. Då kan ni nog få en inblick i hur min helg såg ut. Efter att ha känt mig krasslig fram och tillbaka i snart 2 veckor var det återigen dags för mig att bli sängliggandes igen, så det var precis vad min lördag gick åt till - sova. Men när jag inte kunde sova mer så började jag fixa lite hemma. Lagom till min man kom hem från sin fotostudio så hade jag möblerat om hemma (bara lite), målat en tavla, sprayat tavelramar i fina färger, satt upp nya tavlor i arbetsrummet och pysslat lite. Det var knappt han kände igen sig när han kom in genom dörren. Tänk var bara lite småfix kan göra! Och jag behöver verkligen sånt, behöver få utlopp för lite kreativitet, få känna att det blir lite nytt och få pyssla lite!
 
 
 
 
 
I söndags, fortfarande seg å konstig, fick jag med min vän Elle till Tipshallen för att gå och titta på hundutställningen som ägt rum där sedan i fredags. Det är ju bara såå roligt att få titta på alla dessa hundar som fixas och donas med tills de knapps känns igen längre. Det klipps, det borstas, tofsar sätts upp, det sprayas och ja, det känns som att komma in bakom scenen på en modeuppvisning. Riktigt roligt! :)
Tyvärr missade jag mina favoritraser, eftersom jag lite sent fick veta att det var hundutställning i helgen, men lika glad var jag för det! 
 
Jag är en hundmänniska - ända in i benmärgen!
 
 

Nu är det fredagsmys!

Hoppas ni alla där ute har det bra! Nu är det freeedagsmyyys! :)

Ikväll testar jag och maken ett nytt vin som jag fick tips om från min fina vän Emma (hon i sin tur från TV). Copertino Riserva, så gott. Vi drack det till en superfin entrecote bit och det var supergott! Men funkar lika bra utan kött :)

Önskar er alla en mysig fredag!!





Showtime!

Hej alla glada!
 
Idag är det äntligen fredag! Inte för att det känns som man behöver vänta särskilt länge innan det blir fredag igen, men eftersom det är något alldeles speciellt med just fredagar, fredagsmys och första dagen på helgen!
Ikväll ska det verkligen bara bli fredagsmys: hemmakväll med maken och våra 2 små prinsessor, idol och ett glas rött.. och om man har tur (jag då) lite alldeles eget fredagsgodis! :)
 
Dagen har börjat alldeles ypperligt med att jag kom iväg tidigt till jobbet, har massor att göra på jobbet - vilket är det bästa jag vet och med att det är fredagsfrulle på jobbet! Vi har nämligen en liten frallefrulle-grupp på jobbet där vi var och en turas om med att köpa frallor och något gott till varandra varje fredag! En riktig fredagslyx om du frågar mig! 
 
Men nu till det jag lovat länge: resultatet av mitt pyssel!
Som ni såg för några veckor sedan så hade jag följande utgångspunkt:
 
 
Nu när jag pysslat lite, så ser resultatet ut såhär:
 
 
Jag tycker faktiskt att det blev riktigt gulligt! :)
 
Många fler projekt är på gång, men mer om det en annan gång.
Förutom att pyssla på detta viset så går jag just nu en silversmideskurs, och det är bara sååå superroligt!
Mitt senaste (men inte sista) alster blev ett stelt armband. Blev nästan precis som jag tänkt mig det!
 
 
 
 
 

 
 
 
RSS 2.0