Billiga Michael Kors klockor

Äntligen!! Nu är det kampanj på Michael Kors klockor på Campadre, många snygga modeller till riktigt bra pris!!
Se själva här: Campadre.
 
Sådant man roar sig med när man ligger hemma i sängen! Nätshopping är livsfarligt!!
Själv är jag sugen på denna.. 

Vad tycker ni? :)

Ännu en vintrig dag i de småländska skogarna

Idag är det helt vitt på stadens gator och den gråa himlen glöms bort för en stund. Jag är verkligen ingen snö/vintermänniska, snarare tvärtom, men till och med jag kan komma på mig själv att njuta lite när jag kikar ut genom fönstret. Det blir så ljust och man kan äntligen skilja mellan dag och natt.

Nackdelen är såklart att våra små hjärtan, som annars är så vita och fluffiga, får en gulaktig ton efter 2 dagar på dagis - äntligen tillbaka efter några veckors uppehåll, när de står där ute i snön och tittar på en med något som ser ut som ett stort leende på läpparna och i nästa sekund kastar sig ner för att brottas med syrran i snön! <3

Ja vintern är tydligen här, trots allt... Den lät dock hålla på sig länge.

Nu laddar vi inför ett besök av älskade vänner och återgår till sysslorna efter en stunds eftertanke å vila!

Mysig lördag/vinterdag till er alla!

/Becca

  




Ups and downs

Ja livet är som det är. Det bjuder både på upp och nedgångar och påminner i många avseenden om en berg-och-dalbana. Ibland känns det som att det går så fort nerför och man får blunda en stund för att vara redo för att möta mark och andra gånger känns det som man själv måste dra hela tåget för att man ska nå upp till toppen uppför en lång och jobbig uppförsbacke.
Men som sagt, det är ju detta som är livet!! Vad vore livet om man alltid bara har medgång? Skulle det verkligen fungera? Kan man då uppskatta medgången, så som man gör efter att ha tagit sig upp för en jobbig uppförsbacke? Förmodligen inte!
Just nu har jag en liten uppförsbacke.. Men väljer att längta till nästa nedförsbacke.. Den kommer... Snart!!

Fyndat Hunkydory..

Ja, det är precis vad jag gjort!! :)
Det är min vän och kollega, Emma, som lett mig in i detta fördärv som innebär en förkärlek till dessa vackra kläder! Favoriten är trots allt fortfarande koftan Japan Knit ifrån Hunkydory som är en typ av omlott kofta som du fäster/knäpper med hakar och en stor säkerhetsnål. Den har jag i 2 olika modeller, en i ull som är varm och gosig på vintern och en i bomull som är lite mindre varm till de varma sommarmånaderna - om sådana kommer...
 
Denna gången blev det dock en helt annan modell som från  Miinto.se som jag fick tips om via en annan blogg, Den enarmade Banditen. Den heter Lenox Star Knit i färgen grey och är en modell jag varit sugen på länge. För halva priset tog jag hem denna goding och den hänger nu vackert i min garderob och väntar på att få bli använd.
 
Bild lånad från Hunkydory.se
 

Nu verkar det dock som att Miinto.se har höjt upp priset på denna modell igen - förmodligen slut ifrån den butiken där jag handlade, så billigast just nu är nog att handla den på hunkydory.com. Men jag måste ändå ge en eloge till Miinto.se som verkligen var ett fantastiskt ställe att handla saker ifrån. De var otroligt snabba och jag hade varan redan 1 dagar efter. Det är vad jag kallar snabb och god service. :) 

Billiga Michael Kors väskor!!!

Tyvärr var jag lite försent på det, när Campadre den 10:e januari lanserade en kampanj på supersnygga Michael Kors väskor. Till och med riktigt populära och snygga modeller!! Men det finns flera snygga kvar. För att komma till kampanjen kan du klicka här: Michael Kors på Campadre
 
 
Jag funderar på att klicka hem ett par riktigt fluffiga och fina innetofflor med fårskinn inuti från märket Axelda. De finns massor av fina modeller att välja mellan! Kan behövas nu när kylan kommer. I staden idag hade vi -10 grader när jag gick till jobbet. Brrr.. på tok för kallt för mig och mina kalla fötter. Men det ska jag definitivt råda bot på!
 
 

En mysig långledighet

Nu är alla helger över och det är återigen dags att komma tillbaka till alla rutiner och tider som det för med sig. 
Men innan dess är det tid för en liten tillbakablick, för att kunna njuta några dagar till av alla underbara minnen.
 
På annandagen bar nämligen vår lilla familjs färd till västkusten (eller som den också kallas: bästkusten). Där var det dags för S och mig, och såklart våra 2 små, att hälsa på min goa tjocka släkt. Enligt mig finns det inget bättre!
 
Vi började de första 2 nätterna hos min äldsta syster i Halmstad, där vi bjöds på god mat, gott vin, spelade spel och skrattade till vi kiknade.
Efter 2 dagar hos min mysiga syster bar det av till Falkenberg där min mamma och pappa bor. Där stannade vi kvar tills dagen efter nyår, den 1 januari 2014. 
 
Under denna vecka hann vi med: en festmiddag hos min mellanssyster i Varberg/Kungsbacka, en härlig nyårsmiddag hos min lille systerson med fru och en massa mys med familjen. Kärlek!! <3 <3
 
Strax innan julledigheten hände något stort! Jag besökte London för första gången!!
Det var helt makalöst, jag fullkomligt föll pladask för den staden. Den tog direkt 2:a platsen över favoritstäder! Direkt efter städernas stad: New York!
 
I London var vi, jag och min man, 4 dagar. Vad vi gjorde? Vi åt english breakfast, vi var ute å åt på två helt fantastiska restauranger och åt helt fantastisk mat, vi shoppade, vi turistade och sist men inte minst: vi njöt. Av allt: varandras sällskap, staden, maten som sagt... allt!
 
Så vi var lagom uppvärmda när vi sedan åkte till min familj 10 dagar senare! :)
 
4 våningar Victorias secret!! Fantastisk butik!!
 
Picadilly circus... 
 
<3 Ett måste i vår macifierade familj :)
 
RSS 2.0