Invigning

Senaste tiden har jag fått lite dille på klänningar. Har aldrig varit något fan av det förut, men nu har garderoben fyllts på ordentligt med klänningar i olika format och färger.
Senaste tillskottet i garderoben är en klänning från HM.

Bild lånad från HM.se

En helg på Bornholm

Nu har vi precis avslutat en härlig helg på Bornholm med min syster och familj.
Det är inte högsäsong längre direkt, men fortfarande väldigt mysigt och definitiv värt ett besök.
Det känns som man är utomlands, mycket längre söderut än grannlandet Danmark och den gamla miljön är något som charmar mig totalt.
Det är svårt att hitta ett enda nytt modernt hus på de många gatorna som den lilla ön erbjuder. Eftersom det inte längre är någon högsommarvärme, var vi ute och körde omkring med bilen och tog oss fram till fots :) å tittade på alla de små samhällena som finns.
Alla naglar på flickorna i familjen är målade med den nya apparaten och många vändor med Pondus är avklarade. Mycket trevligt! Vi har ätit Danmarks godaste smörgåsar, pannkakor på Pannekagshuset, Amerikansk inspirerad grill på restaurangen Texas och fyndat alla danska varumärken som är en slant billigare i detta land.
En perfekt weekend som verkligen kan rekommenderas. Nackdelen var att det blåste lite väl mycket på vägen hem, jobbigt att vara sjösjuka. Speciellt för min storasyster som var mer grön i ansiktet än h
Hulken :/ tack o lov blåser det inte så varje gång!

 
RSS 2.0