Påfyllning i garderoben

Ja, nu har jag ju fokuserat de senaste veckorna på att tömma garderoben på diverse saker. Så nu har jag tillfälligt bytt fokus. Nu har jag istället fyllt på garderoben med 2 nya fina saker. 
 
Jag har länge velat köpa lite saker från sheinside.com för att de har så fantastiskt snygga kläder till galna priser och nu har jag slått till! I måndags anlände min efterlängtade beställning i form av en jacka och ett utfyllnadssmycke för att slippa fraktkostnaden och få något för pengarna istället.. :) Jag är faktiskt riktigt nöjd med båda. 
 
Har ni beställt från dem någon gång?
 
 
 
 
 
 
Alla bilder lånade från sheinside.com
Vad tycks?
 

Hösten är här!

Jag vet att många av er kanske inte vill höra det. Men nu är det väl ändå dags för ett riktigt höst-skrik?!
Det känns som höst i luften, man kan se antydningar till färgskiftningar i träden och luften är krispigt kylig och fräsch. 
Jag gillar det ändå på något vis. Vi har ju haft en fantastisk sommar och nu är man sugen på lite nytt. Lite nya utmaningar, lite tända ljus och massa nya/gamla mysiga kläder att sno in sig i när vinden viner utanför fönsterna. 
 
Just av denna anledning har jag bestämt mig för att rensa ut hela min garderob. Ja, mer eller mindre allt. 
Jag vill börja om på nytt, kunna känna att allt är nytt och fräscht och att det dåliga samvetet för saker som aldrig använts kan försvinna.. 
 
Så i några dagar nu har jag kört igång en "loppis" via Facebook och hoppas på att få lite intresse. Det är ju supermycket kläder som aldrig använts, eller som bara är använda 1 gång. Det finns säkert många som skulle både passa och trivas i dem mycket bättre än vad jag gjort/kommer göra. 
 
Men finns det intresse även från andra, utanför vår lilla småländska stad, skickar jag såklart gärna även till er! :)
 
Ni kan se det mesta här:
 
https://www.dropbox.com/sh/qcyx7swnr7t5in0/AAB4OPMABouNQrh0H8hW2K9Ga
 
Det finns såklart ännu mer, än vad jag hunnit fotografera, men det är en början. Mer kommer. 
Skulle ni hitta något intressant får ni gärna maila mig: [email protected]. Jag lovar att ni får bra priser! :)
 
Ha en underbar dag allesammans! <3
 
 

Vi dröjer oss kvar, en stund..

Kikar bara in en snabbis för att säga hej! Här ute på landet där vi är nu, är det inte något direkt bra nät att skryta om. Men det har sin charm det också! 

Just nu ligger hela vår lilla familj vid Långasjön och njuter av det kluckande vattnet, den allt mer svaga solskenet och bara njuter av att få dra ut på sommaren liiiite till. Känns som en bit av semestern håller sig kvar!

Denna underbara årstid!

Istället för att sola ansiktet sitter jag vänd och agerar solskydd åt våra små, så att de inte ska förgås av värmen!




Här är vi nu, visst är det vackert?

Tillbaka till ekorrhjulet

Japp, då var semestern slut och första arbetsveckan avklarad. Gick rätt bra och min arbetsplats bjöd på lugn och ro. Man får verkligen mycket gjort!! 
Nu när är tillbaka på jobbet så gäller det att ta vara på alla små stunder som staden bjuder på, så idag packades picknick-korgen och bilen och det bar av till en närbelägen badplats som normalt är lugn och skön och inte överbefolkad.
Men idag är enligt ryktet årets varmaste dag, så till och med i vår lilla gömma var det fullt med folk! Men det gör inget! Med min härliga lilla familj, så njuter vi ändå!

Vissa i skuggan, andra i solen (som moi :) ) 



Har ni en skön dag idag? Varmt!!! Ellerhur?! 

Älskar sommaren!

Som många andra så är jag bland dem som fullkomligt älskar sommaren och allt den för med sig: man umgås mer med vänner, man klär sig i tunna fina kläder, man grillar, man dricker rosé i goda vänners lag, man gör utflykter, besöker loppisar och så vidare och så vidare! Allt är och blir så enkelt. Men ändå, när butikerna i den småländska staden fylls med årets höstkollektioner så kan man inte låta bli att längta lite att få bo in sig i en stor tjock kofta å dricka te och bara tända massa ljus. Konstigt är det, men sant! Såklart stöter man ifrån sig hösten i början när man ser alla kläder å inredning komma in och man undrar vad de sysslar med "det är ju mitt i sommaren", men det dröjer inte länge förrän man låter ögonen vänja sig och tankarna sakta acceptera vad som komma skall. 
Själv var det detta som fick mig att längta lite, bara lite i smyg.
Kofta/kappa, jeans och blus från Gina Tricot (bilder därifrån också) och det vackra halsbandet kommer från morochmatilda.se (superfina smycken) å bilden likaså! 

Vad känner ni? Hiss eller diss på hösten? :)

RSS 2.0