Hemkommen från tjänsteresa

I onsdags natt kom vi (både min man och jag jobbar på samma företag) hem från en tjänsteresa. Det var 4 roliga/inspirerande dagar i Riga måste jag säga, men som vanligt är man helt slut när man varit iväg. 
Ovanpå det så vaknade jag sjuk i torsdags - inte jättemotiverad till detta måste jag säga. Men tji fick väl jag för att jag gått runt och sagt att jag är så glad för att jag klarat mig från allt som gått på jobbet, framtill nu då!
 
Men men, det kom ju "lagom" till en helg så jag hinner förhoppningsvis vila upp mig till på måndag nästa vecka. 
 
Sängliggandes i 2 dagar gör att man tar till alla knep för att roa sig. Därtill hör att jag nu startat en "bloppis". Kanske inte en regelrätt bloppis, för jag gör ju inte det här på bloggen (mer än att jag nämner det nu då) utan istället kör jag det via Instagram. Borde det inte kallas "instaloppis" då? Kanske det gör? Vad vet jag - det brukar vara min vän Emma som håller mig uppdaterad med dessa senaste trender, men eftersom jag inte träffat henne på ett tag så gör jag förmodligen en del "newbie misstakes". :) Jag bjuder på den!
 
Vilket fall! Är ni sugna på att se vad jag säljer så kolla gärna upp "beccas__bloppis" på instagram (det är 2 understreck).
 
Där kommer jag sälja både nytt och gammalt - allting för att rensa ut inför kommande flytt.
 
C U! *host host*
 
 
RSS 2.0