Blogg-o-holic

Hej vänner!
 
Idag har jag suttit och funderat och kommit till insikt över vilken blogg-o-holic jag har blivit. Inte förrän Emma (Emmas utsida) kom in i mitt liv väcktes detta intresse. Jag var nog rätt lost innan, skulle jag säga nu. Så tack vännen!
 
Numera läser jag bloggar varje dag och ibland flera gånger per dag. Det har sina för- och nackdelar att vara fast i bloggträsket. Fördel: man får mycket inspiration, nackdel: man får mycket inspiration :) Roligt för sinnet, tråkigt för plånboken. 
 
Sakta men säkert får jag mer och mer intresse för min egna blogg, även om den i röran med allt annat kanske inte får högsta prioritet, så tänker jag ofta på den och kan till slut inte hålla mig från att komma hit igen. 
 
Just nu sitter jag hemma och inspireras än en gång av alla dessa fantastiska bloggerskor.. Bra inspiration just nu, då jag och mannen är långt ner i köks-planerar-träsket trots att vi än så länge bara är på planeringsstadiet. :)
Något annat som också ger väldigt mycket bra inspiration är Pinterest, det finns huuuur mycket fint som helst. Har ni inte det, skaffa!
 
Over and out! En snabb titt idag!
 
 
 

En ny favoritdryck

Ja, som alla som känner mig vet är jag en stooor kaffedrickare. Men när man är stressad och behöver varva ner är ju tyvärr inte det den bästa drycken. Nej, så vad gör vi då? Jo, försöker hitta ett substitut. 
 
Tada.. och nu har jag äntligen hittat ett alldeles utmärkt substitut gott the. För att inte ändå få i mig en massa koffein/tein så har jag valt att köpa och dricka Rooibos, som är naturligt utan koffein/tein och därmed inga somhelst problem att dricka vare sig på kvällen eller när man är stressad! :) Bra va!
 
Jag har köpt 2 väldigt goda theer på stadens the-handel, och är självklart supernöjd. De är i lösvikt och har en smak av: jordgubb & grädde och Ananas, mango och Kanel. De är supersupergoda, men måste säga att jag tycker det är tråkigt när det blir så små bitar att hela koppen innehåller mer theblad än vatten. Så för enkelhetens skull har jag (efter mycket letande) hittat flera the sorter inom Liptons (trekant) sortiment som är gjorda på Rooibos eller i alla fall är koffein/tein fritt. Märkliga är att de varit precis framför ögonen på mig hela tiden, men jag har bara inte sett den fina symbolen att det faktiskt är ett just sådant the. 
 
Några av mina favoriter är: 
 
Ser ni informationen om koffein fritt? :)
Bilden är lånad.
 
Ja, det är verkligen en njutningsfull dryck.



 
 
 

En liten dröm på mitt finger..

Ja, det känns lite så. Under många år har jag önskat mig en fin Kumkum-ring att ha på mig på höger hand. Det har varit 2 modeller specifikt som lockat, då de är lite större och "klumpigare" och känns som perfekta Rebecca smycken, då jag med mina stabbiga fingrar passar bäst i lite grövre smycken.
Men så är det ju det där med priset och att faktiskt få tummen ur att köpa den. 
 
Nu har det i alla fall hänt! På country dreams rea som ni hittar här fanns precis de modeller som jag gillar allra mest, så jag slog till :)
 
De jag valde mellan var modellerna: Kumkum Pearl ring och Kumkum three zirkon ring. Valet föll på den sistnämnda eftersom stenarna gnistrar så fint på handen. Och jag måste säga att jag är Sååå nöjd. Den var precis lika fin som jag tänkt mig och sitter perfekt på handen. 
 
Förutom KumKum-ringen har jag också slagit till på Mor och Matildas rea, de rear nämligen de fina ringarna med stora lila/blå/rosa stenarna. De är superduperfina och är en perfekt detalj till en enkel outfit :) Ni hittar massor med fina saker här.
 
Vad tycker ni om ringarna?
 
 
 
 

Allt blir inte som man tänkt sig

Idag hade jag och mannen sett framemot en mysig lördag, men det blev inte riktigt som tänkt. 
Tyvärr är jag väldigt känslig för vissa rödviner och efter ett glas av en sort jag tydligen inte tålde blev det allt annat än en behaglig upplevelse.
Det började redan direkt efter att jag druckit ett glas av det välsmakande vinet och slutade äntligen efter en hel natt och en hel dags smärta kl 16:00 idag. Ett migränanfall med spannen bredvid sängen, frysta blomkålsbitar på höger sida av ansiktet och en kudde över huvudet. Puh! Då skriver vi upp det vinet på listan över farliga drycker!! 

Nu när livet äntligen börjar bli något mer normalt härjar stormen utanför fönstret och jag å mannen har slängt oss i soffan för att ta det lugnt och titta på en rolig film! Netflix är äntligen en del även av vår familj ;)

Trevlig lördagskväll alla!! 
RSS 2.0